عنوان : " دومین سمپوزیوم سلول های بنیادی در دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز برگزار شد."
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۲۲
ساعت : ۱۴:۱۲:۴
دومین سمپوزیوم سلول های بنیادی با عنوان "کاربرد سلول های بنیادی در درمان بیماری های گوارشی" با همت و تلاش مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی و با همکاری مرکز تحقیقات بیماری های گوارش و واحد علمی بسیج دانشجویی دانشگاه جندی شاپور اهواز روز پنج شنبه 19 اسفندماه سال جاری در تالار شهدای دانشگاه برگزار شد.
این سمپوزیوم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز شد و پس از نواختن سرود جمهوری اسلامی، دکتر قاسم ساکی رئیس مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی و دبیر سمپوزیوم و همچنین تعدادی از اعضای هیئت علمی دانشگاه جندی شاپور درمورد مشخصات سلول های بنیادی، انواع بیماری های گوارشی و کاربرد سلول های بنیادی در درمان بیماری های کبد و همچنین پانکراس مطالب منسوطی ارائه دادند.
یادآور می شود که در این سمپوزیوم که با استقبال فراوان اعضای هیئت علمی، پزشکان عمومی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان پزشکی تشکیل شد به ترتیب دکتر قاسم ساکی، دکتر علیرضا شایسته، دکتر داریوش بیژن نژاد و دکتر سید سعید آزنده درمورد مشخصات سلول های بنیادی، بیماری های کبد و پانکراس و کاربرد سلول های بنیادی در درمان آنها سخنرانی کردند و سپس به سوالات متعدد حضار پاسخ دادند.