عنوان : سومین كارگاه آموزشی در مركز تحقیقات سلولی و مولكولی برگزار شد.
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
ساعت : ۱۰:۱۱:۳۷
سومین کارگاه آموزشی در مرکز تحقیقات سلولی و مولکولی تحت عنوان" مهندسی بافت: کشت سلول های بنیادی بر روی داربست"  در تاریخ 27 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.
این کارگاه به صورت تئوری و عملی برگزار شد. در ابتدا دکتر داریوش بیژن نژاد عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی ضمن خوشامدگویی به شرکت کنندگان به توضیح و شرح سلول های بنیادی و کشت آنها بر روی داربست پرداختند و شرکت کنندگان را با تعریف داربست و دلیل استفاده از آن درکشت سلول آشنا نمودند.در ادامه  دکتر سعید آزنده عضو هیئت علمی دانشکده پزشکی توضیحات و نکات دیگری را درخصوص کشت سلول های بنیادی بر روی داربست ارائه دادند .
در پایان سرکار خانم حبیبی با همکاری خانم کرد دانشجویان کارشناسی ارشد علوم تشریح به آموزش کشت بر روی داربست و ارائه نکات مهم در این خصوص پرداختند.
دکتر آزنده و دکتر بیژن نژاد ضمن نظارت برروند کار عملی، به ابهامات شرکت کنندگان پاسخ می دادند.