عنوان گروه خبري / اطلاعیه سری کارگاه های دی ماه .
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۱۰/۰۱
اطلاعیه برگزاری سری کارگاه های مرکز تحقیقیات سلولی و مولکولی
برگزاری سری كارگاه های مركز تحقیقات سلولی و مولكولی
برگزاری سری کارگاه های آموزشی مرکز تحقیقلات سلولی و مولکولی از تاریخ98/10/10 الی 98/12/1

سری کارگاه های آموزشی از تاریخ 10/10/98 الی 29/11/98  در آزمایشگاه تحقیقات سلولی و مولکولی برگزار می گردد:

توجه ! تعداد شرکت کنندگان برای برگزاری هرکارگاه 15 نفر خواهد بود. چناچه تعداد ثبت نام کنندگان در هر کارگاه به حد نصاب نرسد کارگاه برگزار نشده در عوض حق شرکت در کارگاه دیگری به افراد ثبت نام کننده داده خواهد شد. متاسفانه امکان بازگرداندن هزینه ثبت نام پرداخت شده در هر صورت به فرد پرداخت کننده وجود ندارد .

- مهلت ثبت نام کارگاه 3 روز قبل از تاریخ برگزاری کارگاه صورت می پذیرد.

- هزینه ثبت نام یک روز قبل از برگزاری کارگاه دریافت می گردد.

- از طریق شماره حساب 201775426  بانک رفا کارگران با شناسه آزمایشگاه: 97052010205800049 و بنام رابط تمرکز درآمد معاونت پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی جهت واریز هزینه این کارگاه اقدام فرمایید.

- توجه: لحاظ کردن شناسه در فرم بانکی الزامی است.

- ساعت شروع کارگاه : چهارشنبه ها از 8:00 صبح تا 12:00 بعد از ظهر و سه شنبه ها از ساعت13:00الی 17:00 میباشد .

- لازم به ذکر است در صورت تاخیر در ورود کارگاه بیشتر از 20 دقیقه  از ورود مراجعین جلوگیری شده و گواهی برای شرکت کنندگان صادر نمی شود .

برچسب ها

*کلیه حقوق این سایت متعلق به معاونت توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اهواز می باشد*

V5.5.2.0